Замість передмови: “Ubi opus, ibi requies, ubi cura, ibi delectatio” (Юрій Джулай, Денис Король) - Джулай, Юрій; Король, Денис (Наукові записки НаУКМА. Історія і теорія культури, 2024)
Замість передмови: “Ubi opus, ibi requies, ubi cura, ibi delectatio” (Юрій Джулай, Денис Король)