Про музеологічну освіту та деякі особливості викладання музеологічних дисциплін - Bondarets, Oksana (Наукові записки НаУКМА. Історія і теорія культури, 2019)
У рамках підвищення кваліфікації (стажування) автор ознайомилась зі специфікою викладання музеологічних дисциплін у низці закладів вищої освіти України та наголошує як на важливості музеологічної освіти для наукових працівників музею, так і на необхідності удосконалення змісту, форм і методів цієї освіти. Розробка методики викладання музеологічних дисциплін є на сьогодні вкрай необхідною. Матеріал надійшов 23.04.2018